Hatunsuyu İlkokulu

WEB https://hatunsuyuilkokulu.meb.k12.tr
Adres : HATUNSUYU MAH. ŞAHİNLER CAD. HATUNSUYU İLKOKULU SİTESİ İLKOKUL VE ORTA OKUL BLOK NO 2 İÇ KAPI NO 1 BATTALGAZİ / MALATYA
VİZYON : •Uluslararası standartlara uygun eğitim-öğretim veren; bilim-teknik, kültür-sanat ve spor alanındaki etkinlikleri ile yurduna ve yaşadığımız dünyaya hizmet edebilecek; donanımlı; uygar öğrenciler yetiştirmek.
MİSYON : Okulumuz için belirlenen programlar doğrultusunda bütün öğrencilerimizin gelişimine katkıda bulunarak onların insani ve ulusal değerlere bağlı, bilgiye ulaşabilen, yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, kendini tanıyan ve ifade edebilen, sosyal ilişkileri gelişmiş, doğayı seven ve koruyan bireyler olarak yetişmeleri için en uygun ortamları hazırlamak temel görevimizdir.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :ikili öğretim
Isınma : fuel-oil
Servis :
Ulaşım : Ulaşım, il merkezine 20 dakikada bir hareket eden motaş ulaşım araçları ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : HATUNSUYU MAH. ŞAHİNLER CAD. HATUNSUYU İLKOKULU SİTESİ İLKOKUL VE ORTA OKUL BLOK NO 2 İÇ KAPI NO 1 BATTALGAZİ / MALATYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ile 7 km. uzaklıkta ilçeye 12 km.uzaklıkta
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Beyaz Bayrak,Beslenme Dostu Okul, E-twinning 81 il 81 hikaye